Αφίσα ατομικής έκθεσης

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΧΟΡΟΥ

Στο Φιλοπάππου

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, 9:00 π.μ.

 

Ο χώρος: δέντρα, λουλούδια, μαρμάρινα παγκάκια, βράχια, κάκτοι,μεταλλικές κατασκευές, μονοπάτια και σε κάποια σημεία φόντο η πόλη και η θάλασσα!

Θα δουλέψουμε με το φυσικό φως. Για τους αρχάριους θα υπάρξει εισαγωγή που θα αφορά το φως, το κάδρο, τη σύνθεση και τις πόζες. Το μοντέλο είναι η λαμπερή Πέννυ, δασκάλα χορού με σπουδές σε κλασικό χορό και λάτιν (instagram: penichiwa).

Σύντομο βιογραφικό

Η ενασχόληση της με τον κλασσικό χορό ξεκίνησε από την ηλικία των τεσσάρων ετών. Στην ηλικία των είκοσι ενός έτους ολοκλήρωσε τις σπουδές χορού στην εθνική λυρική σκηνή. Εργάστηκε ως χορεύτρια κλασσικού, σύγχρονου και άλλων ειδών χορού όπως commercial και latin, ακροβάτρια και μεζορέτα, ενώ παράλληλα συνέχισε τις σπουδές στην yoga και στο pilates. Ταυτόχρονα δίδασκε μπαλέτο και σύγχρονο και στην συνέχεια yoga, pilates και  μαθήματα stretching/flexibility. Η ενασχόληση της με την φωτογραφία ως μοντέλο ξεκίνησε πριν από οκτώ χρονιά, κυρίως με θέμα τον κλασσικό χορό και την yoga. Στην πορεία ασχολήθηκε πιο εντατικά δοκιμάζοντας και άλλα θέματα και concept.

 

Πληροφορίες

Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Στο Φιλοπάππου (το ακριβές σημείο του ραντεβού θα σταλεί με email)

Ώρες: 9:00 – 11:00 π.μ. (θα βρεθούμε 8:40)

Κόστος: 30 ευρώ

Εισηγητής: Ανδρέας Κατσικούδης, βοηθός Κώστας Σταμπάνης

 

Κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com (όνομα, κινητό και στο θέμα να αναφέρεται ότι αφορά το Εργαστήρι Χορού).

 

Φωτ.: nickgr